sales[at]leblansch.com        +31 (0) 229 820 236

Over LeBlansch Bulkhandling Equipment BV

Welkom
LeBlansch Bulkhandling Equipment BV biedt een compleet programma droge stoffen componenten voor het veilig en bedrijfszeker regelen of afsluiten van de productstroom onder hoppers, tanks, en silo’s. De componenten zijn toe te passen in mechanische, vrije val, lage druk, en vacuüm transportsystemen in de stortgoed en procesindustrie waar betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie een eerste vereiste is.

De producten
Het programma omvat de volgende componenten: zelfreinigende en snel reinigbare schuifafsluiters, flexibele rubber componenten, vlinderkleppen, roterendesluizen, kogelafsluiters, pendelkleppen, slangafsluiters, iris-diafragma afsluiter, monstername apparatuur, veiligheidscomponenten, zwenkafsluiters, zakkensnij & zakkenleegsystemen, schijventransporteurs, transportschroeven en productwissels voor pneumatische & vrije val transportsystemen.

De specificaties
De componenten zijn te leveren in vele uitvoeringen en materialen. Ze zijn gas en (fijn)stof dicht tot maximaal 16 bar in zowel de productdoorgang als naar de atmosfeer. De componenten kunnen voldoen aan de strengste normen die gelden in de chemische, voedingsmiddelen of farmaceutische industrie zoals ATEX (Zone 20,21,22) FDA en DMT (drukstootvast en vonkdoorslagzeker klasse St1, St2 en St3).

LeBlansch Vortex Valves schuifafsluiters en wisselkleppen voor poeders