sales[at]leblansch.com        +31 (0) 229 820 236

Rob Spierenburg nieuwe Sales Manager LeBlansch Bulkhandling Equipment

LeBlansch Bulkhandling Equipment LeBlansch
 

Rob Spierenburg is per 1 november 2016 gestart als Sales Manager bij LeBlansch Bulkhandling Equipment. Rob heeft een technische en commerciële achtergrond en een brede kennis in de stortgoed en procesindustrie. Voor zijn komst naar LeBlansch heeft Rob ruim 9 jaar ervaring opgedaan als senior accountmanager bij DMN Westinghouse met de verkoop van doseersluizen, wisselkleppen en verwante componenten voor de stortgoed en procesindustrie.

“Dit is voor mij een mooie uitdaging, waarbij ik mijn saleservaring combineer met een technische achtergrond. Wat mij enorm aanspreekt is het kunnen aanbieden van een compleet productgamma en de diversiteit van componenten voor toepassing in de stortgoed en procesindustrie, waarmee we ons in verschillende industrieën kunnen vertegenwoordigen met kwalitatief hoogwaardige producten”

Met de aanstelling van Rob Spierenburg verwacht LeBlansch Bulkhandling Equipment nog beter invulling te kunnen geven aan haar positie in de markt van de stortgoed en procesindustrie.

Download hier de bedrijfsbrochure van LeBlansch Bulkhandling Equipment

Indien u nog vragen c.q. opmerkingen heeft, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Jan Le Blansch en Rob Sperenburg LeBlansch Bulkhandling Equipment B